پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۰

تفسیر سوره "ممتحنه" به زبان کردی چاپ می‌شود

تفسیر سوره "ممتحنه" به زبان کردی چاپ می‌شود

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان از چاپ تفسیر سوره ممتحنه به زبان کردی خبر داد.

حجت الاسلام حسین بکتاش در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان در راستای بومی‌سازی فعالیت‌های خود اقدام به چاپ تفسیر سوره مبارکه "ممتحنه" به زبان کردی خواهد کرد.

وی ادامه داد: یکی از اولویتهای کاری سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان بومی سازی فعالیت های دینی و فرهنگی است که چاپ کتاب های مذهبی و دینی به زبان کردی یکی از بخش های مهم این کار به شمار می رود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به اینکه تفسیر سوره "ممتحنه" دومین کتاب ترجمه شده به زبان کردی توسط این اداره کل است، افزود: ترجمه قرآن کریم به زبان کردی اولین کتاب چاپ شده اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان به زبان کردی است.

بکتاش بیان داشت: تفسیر سوره ممتحنه مشتمل بر سه گفتار شامل ، آشنایی با سوره ممتحنه، کلیات این سوره و تفسیر آن است.

وی گفت: طرح چاپ تفسیر سوره‌های قرآن به زبان کردی با هدف بومی کردن ادبیات دینی و مذهبی وگسترش و اشاعه فرهنگ قرآنی و شناساندن ارزش‌های دینی به مردم کردستان در سال جاری نیز در دستور کار برنامه های سازمان تبلغیات اسلامی قرار دارد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان در پایان استقبال مردم از چاپ کتابهای دینی و مذهبی به زبان کردی را بسیار مطلوب ارزیابی کرد.

کد خبر 905729

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha